fbpx
EU Stock Hot E-Bikes & E-Scooters Sale - Up to 40% off

Dit zijn de beste smartphones van november 2020De smartphonemarkt is vol en onoverzichtelijk en lijkt zelfs steeds drukker te worden. Het kan dan ook lastig zijn uit te vinden welke smartphone het beste bij jou past. In deze video help ik je in die keuze met de beste smartphones van de maand november 2020.

De volledige lijst kun je lezen op de website van WANT: https://www.want.nl/telekoopwijzer-beste-smartphones/

De Xiaomi Mi 10 Lite kopen: https://bit.ly/37YVRXV
De OnePlus Nord kopen: https://amzn.to/3jMe1hM
De Google Pixel 4a kopen: https://www.belsimpel.nl/google-pixel-4a/128gb-zwart
De Samsung Galaxy S20 Fan Edition kopen: https://www.belsimpel.nl/samsung-galaxy-s20-fan-edition-5g/128gb-blauw
De Apple iPhone 12 kopen: https://amzn.to/34KTc24

Oktober wordt in de tech-community ook wel ‘techtober’ genoemd en het is dan ook geen verrassing dat er na afgelopen maand veel nieuwe smartphones zijn. Apple bracht bijvoorbeeld de iPhone 12-serie uit en Google lanceerde een aantal nieuwe Pixels. Deze maand vind je in de lijst dan ook vooral nieuwe modellen, waaronder de Apple iPhone 12 en Google Pixel 4a. Ook Samsung heeft een nieuw toestel in de lijst gekregen: de Samsung Galaxy S20 Fan Edition. Die ‘goedkope’ S20 is qua prijs-kwaliteitverhouding misschien wel de beste high-end Samsung ooit.

De video bevat deze en meer high-lights van de lijst. Toestellen die de afgelopen maand uitgekomen zijn, sterk in prijs gedaald zijn of gewoon ontzettend goed zijn. Alle smartphones in deze video zijn zeer de moeite waard, maar het kan natuurlijk zijn dat jouw ideale toestel er net niet tussen zit. Mocht je daar nog vragen over hebben, dan kun je natuurlijk terecht in de reacties onder deze video.

Deze smartphones worden in de video behandeld:

00:00 Intro
00:30 Xiaomi Mi 10 Lite
01:55 OnePlus Nord
03:07 Google Pixel 4a
04:43 Samsung Galaxy S20 FE
06:21 Apple iPhone 12

—————

Graphics met dank aan @markelijk: https://www.youtube.com/user/MarkoszzChannel

SmartphoneMan: iedere dinsdag, vrijdag en zondag een nieuwe video die jou helpt met het kiezen van de juiste smartphone.

SmartphoneMan is hét YouTube kanaal dat jou helpt met het kiezen van een nieuwe smartphone. SmartphoneMan Dominick was jarenlang actief als reviewer bij WANT en All About Phones en richt zich met dit kanaal op iedereen die een smartphone wil kopen. Met gedegen onafhankelijke reviews en kooptips die voor iedereen begrijpbaar zijn. Daarbij komen juist ook de minder dure smartphones die veel waar voor hun geld bieden aan bod.

Apple, Samsung, Nokia, Motorola, Huawei, Oppo, Realme, Xiaomi enzovoorts; u vraagt, wij draaien!

Source

EU Stock Hot E-Bikes & E-Scooters Sale - Up to 40% off